Haslev-Hansen VVS & Kloak og Haslev-Hansen Entreprise drives af Martin Haslev-Hansen, 3.generation i firmaet Haslev-Hansen VVS & Kloak. Firmaet har altid haft værksted og kontor på Håbets Allé i Brønshøj og trækker på en gruppe af trofaste, kompetente og stabile håndværkere indenfor især VVS håndværket, men også andre fag som murere, elektrikere, malere og tømrere.

Haslev-Hansen VVS & Kloak og Haslev-Hansen Entreprise har endvidere et bredt netværk og godt samarbejde med arkitekter og ingeniører hvor det behøves.

Først og fremmest er det KUNDEN der er i centrum.

Haslev-Hansen VVS & Kloak og Haslev-Hansen Entreprise prioriterer godt håndværk, således at kunden får en produktlevering som er langtidsholdbar og i topkvalitet. Samtidig er prisen også i orden.

Haslev-Hansen VVS & Kloak samt Haslev-Hansen Entreprise udfører alt indenfor byggefaget, både nybygning og renovering, store og små bygninger, erhverv og privat.

Klik videre i menuen for at se hvad vi udbyder og hvor vi ved at vi har særlig ekspertise.

Eller ring for uforpligtende samtale om hvordan vi kan opfylde netop dit ønske om nyt badeværelse, nye faldstammer til andelsforeningen, udskiftning af tag, nybyggeri eller renovering m.v.